Home / Over mij

De mantelzorgmakelaar

Mijn naam is Miranda de Greeuw. Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de bancaire sector ben ik nu werkzaam als zelfstandig mantelzorgmakelaar. Per juli 2016 heb ik mijn post-hbo opleiding tot mantelzorgmakelaar afgerond. De ervaring die ik binnen de financiële sector heb opgedaan, is goed inzetbaar in mijn rol als mantelzorgmakelaar. U als mantelzorger staat centraal!

Waarden

Mijn kernwaarden zijn respect, eerlijkheid en vertrouwen en zo is ook mijn aanpak. Daarnaast zijn verbinding en heldere communicatie voor mij de uitgangspunten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mijn dienstverlening richt zich op het ontzorgen en ondersteunen van de mantelzorger met als doel hervinden van balans en regie over de eigen situatie.

Werkgebied

Mijn onderneming Helder advies & mantelzorg is actief in Noord-Holland en met als voornaamste aandachtsgebieden Langedijk, Heerhugowaard en de regio West-Friesland. Bent u woonachtig in een andere gemeente in Noord-Holland dan kan ik u uiteraard ook van dienst zijn.

Netwerk

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister en ben lid van de Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars (BMZM). De ontwikkelingen in mijn vakgebied volg ik door bijscholing en intervisie met collega mantelzorgmakelaars. De bijscholing wordt geregistreerd via het Registerplein in het register voor Mantelzorgmakelaar. Mijn netwerk bestaat uit professionals, waarmee ik kennis en ervaringen kan delen.